“Yes, we can!”

21 januari 2010

Click here to view the embedded video.

I dag är det exakt ett år sedan Barack Obama svor presidenteden och blev USA:s första afroamerikanska president. “Barry O” var länge en underdog i kampen mot Hilary Clinton om platsen som demokraternas presidentkandidat, men allt eftersom primärvalen blev framgångsrika, så framträdde Obama mer och mer som en ledare.

Efter primärvalet i New Hampshire gav han ett segertal som sände rysningar längs ryggraden på alla som tittade. Black Eyed Peas-medlemmen Will.i.am fick en idé om att göra en sång av Obamas tal och tillsammans med ett gäng skådespelare och artister så spelade han in musikvideon “Yes we can”, som blev en omedelbar hit och bland annat vann en Emmy. Inte särskilt länge sedan, alltså, men redan en modern klassiker.

I videon ser vi tv-stjärnor som Alfonso Ribeiro, Amber Valletta, Bryan Greenberg, Eric Balfour, Harold Perrineau, John Schaech, Kate Walsh, Kelly Hu, Maya Rubin, Nick Cannon, Sam Page, Sarah Wright, Shoshannah Stern, Tatyana Ali och musikartister som Nicole Scherzinger,  Scarlett Johansson, John Legend och så förstås initiativtagaren Will.i.am.

Yes we can. Och nu är det din tur att visa vad du kan. Vi har startat en omröstning där du kan påverka vilken reklamfilm som Yes ska sända i TV4. Dessutom kan du vinna fina priser, som till exempel vardagslyx för tusentals kronor. Gå in och rösta HÄR!

Hämtat från TV-planeten

Skriv en kommentar

Tidigare inlägg:

Nästa inlägg: