Clara Klingenström: ”Jag har fått tillbaka makten över mitt liv”

06 mars 2021

Du såg så otroligt glad och förvånad ut när du gick vidare för en vecka sedan. Berätta om känslan.

– När jag stod där på scen hade jag zoomat ut helt, så när de sa namnet på min låt så fick jag en chock. Jag kan inte beskriva känslan, jag hade inte en tanke på att gå vidare, mitt fokus har handlat om att framföra låten på bästa sätt för att inte lägga för hög press på mig själv, säger Clara Klingenström.

Hur tycker du det har gått hittills?

– Det känns som att jag fortfarande drömmer. Den här veckan har varit så otroligt utvecklande för mig. Det är mindre än ett år sedan jag skrev den här låten under en period jag verkligen mådde jättedåligt. I perioder har jag inte ens kunnat sjunga den eftersom jag inte har kunnat tro på texten, jag har varit så arg över all skit som varit, men senaste veckan har jag känt mig fri. Jag känner att jag har fått tillbaka makten över mitt liv – att jag faktiskt mår bra nu.

I kväll möter du Eva Rydberg och Ewa Roos i Andra chansens mest omaka duell. Hur går tankarna?

– Jag ser det knappt som att två akter möts, det här är ju snarare en studie i vad svenska folket helst föredrar för genre. Jag tycker att det ska bli kul och spännande att se hur det blir, jag har själv ingen aning.

Vad har du finslipat inför i kväll?

– Inget särskilt, jag tycker om att det är avskalat på scen så att text och musik får stå i centrum. Kläderna jag har på mig är mina egna. Klänningen hittade jag på en second hand-affär för 40 kronor och Dr Martens-kängorna är också second hand. Det enda nya jag har på mig är väl strumpbyxorna.

Varför ville du vara med i Melodifestivalen?

– Om jag ska vara ärlig så har jag varit kluven till att ställa upp. Jag har umgåtts mycket med indiemusiker senaste åren så det har väl handlat om att försöka vara cool inför dem, även om det låter töntigt. Samtidigt är det ju en jättechans att nå ut med sin musik till en stor publik.

Hur skulle du beskriva Melodifestivalen för någon som inte varit med?

– Man går verkligen in i den här Mellobubblan som folk har förvarnat mig om. Man tänker på Mello hela tiden och hur man ska göra med sitt nummer. I söndags åkte jag faktiskt hem till min syster för att komma ur bubblan lite, jag behövde en paus och att få tänka på annat, spela tv-spel och se en film.

Läs mer:

Felix Sandman: ”Allt kommer sluta i en känsla av eufori”

Paul Rey frisk – kan medverka i Andra chansen

Skriv en kommentar

Clara Klingenström: ”Jag har fått tillbaka makten över mitt liv”

06 mars 2021

Du såg så otroligt glad och förvånad ut när du gick vidare för en vecka sedan. Berätta om känslan.

– När jag stod där på scen hade jag zoomat ut helt, så när de sa namnet på min låt så fick jag en chock. Jag kan inte beskriva känslan, jag hade inte en tanke på att gå vidare, mitt fokus har handlat om att framföra låten på bästa sätt för att inte lägga för hög press på mig själv, säger Clara Klingenström.

Hur tycker du det har gått hittills?

– Det känns som att jag fortfarande drömmer. Den här veckan har varit så otroligt utvecklande för mig. Det är mindre än ett år sedan jag skrev den här låten under en period jag verkligen mådde jättedåligt. I perioder har jag inte ens kunnat sjunga den eftersom jag inte har kunnat tro på texten, jag har varit så arg över all skit som varit, men senaste veckan har jag känt mig fri. Jag känner att jag har fått tillbaka makten över mitt liv – att jag faktiskt mår bra nu.

I kväll möter du Eva Rydberg och Ewa Roos i Andra chansens mest omaka duell. Hur går tankarna?

– Jag ser det knappt som att två akter möts, det här är ju snarare en studie i vad svenska folket helst föredrar för genre. Jag tycker att det ska bli kul och spännande att se hur det blir, jag har själv ingen aning.

Vad har du finslipat inför i kväll?

– Inget särskilt, jag tycker om att det är avskalat på scen så att text och musik får stå i centrum. Kläderna jag har på mig är mina egna. Klänningen hittade jag på en second hand-affär för 40 kronor och Dr Martens-kängorna är också second hand. Det enda nya jag har på mig är väl strumpbyxorna.

Varför ville du vara med i Melodifestivalen?

– Om jag ska vara ärlig så har jag varit kluven till att ställa upp. Jag har umgåtts mycket med indiemusiker senaste åren så det har väl handlat om att försöka vara cool inför dem, även om det låter töntigt. Samtidigt är det ju en jättechans att nå ut med sin musik till en stor publik.

Hur skulle du beskriva Melodifestivalen för någon som inte varit med?

– Man går verkligen in i den här Mellobubblan som folk har förvarnat mig om. Man tänker på Mello hela tiden och hur man ska göra med sitt nummer. I söndags åkte jag faktiskt hem till min syster för att komma ur bubblan lite, jag behövde en paus och att få tänka på annat, spela tv-spel och se en film.

Läs mer:

Felix Sandman: ”Allt kommer sluta i en känsla av eufori”

Paul Rey frisk – kan medverka i Andra chansen

Skriv en kommentar

Clara Klingenström: ”Jag har fått tillbaka makten över mitt liv”

06 mars 2021

Du såg så otroligt glad och förvånad ut när du gick vidare för en vecka sedan. Berätta om känslan.

– När jag stod där på scen hade jag zoomat ut helt, så när de sa namnet på min låt så fick jag en chock. Jag kan inte beskriva känslan, jag hade inte en tanke på att gå vidare, mitt fokus har handlat om att framföra låten på bästa sätt för att inte lägga för hög press på mig själv, säger Clara Klingenström.

Hur tycker du det har gått hittills?

– Det känns som att jag fortfarande drömmer. Den här veckan har varit så otroligt utvecklande för mig. Det är mindre än ett år sedan jag skrev den här låten under en period jag verkligen mådde jättedåligt. I perioder har jag inte ens kunnat sjunga den eftersom jag inte har kunnat tro på texten, jag har varit så arg över all skit som varit, men senaste veckan har jag känt mig fri. Jag känner att jag har fått tillbaka makten över mitt liv – att jag faktiskt mår bra nu.

I kväll möter du Eva Rydberg och Ewa Roos i Andra chansens mest omaka duell. Hur går tankarna?

– Jag ser det knappt som att två akter möts, det här är ju snarare en studie i vad svenska folket helst föredrar för genre. Jag tycker att det ska bli kul och spännande att se hur det blir, jag har själv ingen aning.

Vad har du finslipat inför i kväll?

– Inget särskilt, jag tycker om att det är avskalat på scen så att text och musik får stå i centrum. Kläderna jag har på mig är mina egna. Klänningen hittade jag på en second hand-affär för 40 kronor och Dr Martens-kängorna är också second hand. Det enda nya jag har på mig är väl strumpbyxorna.

Varför ville du vara med i Melodifestivalen?

– Om jag ska vara ärlig så har jag varit kluven till att ställa upp. Jag har umgåtts mycket med indiemusiker senaste åren så det har väl handlat om att försöka vara cool inför dem, även om det låter töntigt. Samtidigt är det ju en jättechans att nå ut med sin musik till en stor publik.

Hur skulle du beskriva Melodifestivalen för någon som inte varit med?

– Man går verkligen in i den här Mellobubblan som folk har förvarnat mig om. Man tänker på Mello hela tiden och hur man ska göra med sitt nummer. I söndags åkte jag faktiskt hem till min syster för att komma ur bubblan lite, jag behövde en paus och att få tänka på annat, spela tv-spel och se en film.

Läs mer:

Felix Sandman: ”Allt kommer sluta i en känsla av eufori”

Paul Rey frisk – kan medverka i Andra chansen

Skriv en kommentar

Clara Klingenström: ”Jag har fått tillbaka makten över mitt liv”

06 mars 2021

Du såg så otroligt glad och förvånad ut när du gick vidare för en vecka sedan. Berätta om känslan.

– När jag stod där på scen hade jag zoomat ut helt, så när de sa namnet på min låt så fick jag en chock. Jag kan inte beskriva känslan, jag hade inte en tanke på att gå vidare, mitt fokus har handlat om att framföra låten på bästa sätt för att inte lägga för hög press på mig själv, säger Clara Klingenström.

Hur tycker du det har gått hittills?

– Det känns som att jag fortfarande drömmer. Den här veckan har varit så otroligt utvecklande för mig. Det är mindre än ett år sedan jag skrev den här låten under en period jag verkligen mådde jättedåligt. I perioder har jag inte ens kunnat sjunga den eftersom jag inte har kunnat tro på texten, jag har varit så arg över all skit som varit, men senaste veckan har jag känt mig fri. Jag känner att jag har fått tillbaka makten över mitt liv – att jag faktiskt mår bra nu.

I kväll möter du Eva Rydberg och Ewa Roos i Andra chansens mest omaka duell. Hur går tankarna?

– Jag ser det knappt som att två akter möts, det här är ju snarare en studie i vad svenska folket helst föredrar för genre. Jag tycker att det ska bli kul och spännande att se hur det blir, jag har själv ingen aning.

Vad har du finslipat inför i kväll?

– Inget särskilt, jag tycker om att det är avskalat på scen så att text och musik får stå i centrum. Kläderna jag har på mig är mina egna. Klänningen hittade jag på en second hand-affär för 40 kronor och Dr Martens-kängorna är också second hand. Det enda nya jag har på mig är väl strumpbyxorna.

Varför ville du vara med i Melodifestivalen?

– Om jag ska vara ärlig så har jag varit kluven till att ställa upp. Jag har umgåtts mycket med indiemusiker senaste åren så det har väl handlat om att försöka vara cool inför dem, även om det låter töntigt. Samtidigt är det ju en jättechans att nå ut med sin musik till en stor publik.

Hur skulle du beskriva Melodifestivalen för någon som inte varit med?

– Man går verkligen in i den här Mellobubblan som folk har förvarnat mig om. Man tänker på Mello hela tiden och hur man ska göra med sitt nummer. I söndags åkte jag faktiskt hem till min syster för att komma ur bubblan lite, jag behövde en paus och att få tänka på annat, spela tv-spel och se en film.

Läs mer:

Felix Sandman: ”Allt kommer sluta i en känsla av eufori”

Paul Rey frisk – kan medverka i Andra chansen

Skriv en kommentar

Clara Klingenström: ”Jag har fått tillbaka makten över mitt liv”

06 mars 2021

Du såg så otroligt glad och förvånad ut när du gick vidare för en vecka sedan. Berätta om känslan.

– När jag stod där på scen hade jag zoomat ut helt, så när de sa namnet på min låt så fick jag en chock. Jag kan inte beskriva känslan, jag hade inte en tanke på att gå vidare, mitt fokus har handlat om att framföra låten på bästa sätt för att inte lägga för hög press på mig själv, säger Clara Klingenström.

Hur tycker du det har gått hittills?

– Det känns som att jag fortfarande drömmer. Den här veckan har varit så otroligt utvecklande för mig. Det är mindre än ett år sedan jag skrev den här låten under en period jag verkligen mådde jättedåligt. I perioder har jag inte ens kunnat sjunga den eftersom jag inte har kunnat tro på texten, jag har varit så arg över all skit som varit, men senaste veckan har jag känt mig fri. Jag känner att jag har fått tillbaka makten över mitt liv – att jag faktiskt mår bra nu.

I kväll möter du Eva Rydberg och Ewa Roos i Andra chansens mest omaka duell. Hur går tankarna?

– Jag ser det knappt som att två akter möts, det här är ju snarare en studie i vad svenska folket helst föredrar för genre. Jag tycker att det ska bli kul och spännande att se hur det blir, jag har själv ingen aning.

Vad har du finslipat inför i kväll?

– Inget särskilt, jag tycker om att det är avskalat på scen så att text och musik får stå i centrum. Kläderna jag har på mig är mina egna. Klänningen hittade jag på en second hand-affär för 40 kronor och Dr Martens-kängorna är också second hand. Det enda nya jag har på mig är väl strumpbyxorna.

Varför ville du vara med i Melodifestivalen?

– Om jag ska vara ärlig så har jag varit kluven till att ställa upp. Jag har umgåtts mycket med indiemusiker senaste åren så det har väl handlat om att försöka vara cool inför dem, även om det låter töntigt. Samtidigt är det ju en jättechans att nå ut med sin musik till en stor publik.

Hur skulle du beskriva Melodifestivalen för någon som inte varit med?

– Man går verkligen in i den här Mellobubblan som folk har förvarnat mig om. Man tänker på Mello hela tiden och hur man ska göra med sitt nummer. I söndags åkte jag faktiskt hem till min syster för att komma ur bubblan lite, jag behövde en paus och att få tänka på annat, spela tv-spel och se en film.

Läs mer:

Felix Sandman: ”Allt kommer sluta i en känsla av eufori”

Paul Rey frisk – kan medverka i Andra chansen

Skriv en kommentar

Clara Klingenström: ”Jag har fått tillbaka makten över mitt liv”

06 mars 2021

Du såg så otroligt glad och förvånad ut när du gick vidare för en vecka sedan. Berätta om känslan.

– När jag stod där på scen hade jag zoomat ut helt, så när de sa namnet på min låt så fick jag en chock. Jag kan inte beskriva känslan, jag hade inte en tanke på att gå vidare, mitt fokus har handlat om att framföra låten på bästa sätt för att inte lägga för hög press på mig själv, säger Clara Klingenström.

Hur tycker du det har gått hittills?

– Det känns som att jag fortfarande drömmer. Den här veckan har varit så otroligt utvecklande för mig. Det är mindre än ett år sedan jag skrev den här låten under en period jag verkligen mådde jättedåligt. I perioder har jag inte ens kunnat sjunga den eftersom jag inte har kunnat tro på texten, jag har varit så arg över all skit som varit, men senaste veckan har jag känt mig fri. Jag känner att jag har fått tillbaka makten över mitt liv – att jag faktiskt mår bra nu.

I kväll möter du Eva Rydberg och Ewa Roos i Andra chansens mest omaka duell. Hur går tankarna?

– Jag ser det knappt som att två akter möts, det här är ju snarare en studie i vad svenska folket helst föredrar för genre. Jag tycker att det ska bli kul och spännande att se hur det blir, jag har själv ingen aning.

Vad har du finslipat inför i kväll?

– Inget särskilt, jag tycker om att det är avskalat på scen så att text och musik får stå i centrum. Kläderna jag har på mig är mina egna. Klänningen hittade jag på en second hand-affär för 40 kronor och Dr Martens-kängorna är också second hand. Det enda nya jag har på mig är väl strumpbyxorna.

Varför ville du vara med i Melodifestivalen?

– Om jag ska vara ärlig så har jag varit kluven till att ställa upp. Jag har umgåtts mycket med indiemusiker senaste åren så det har väl handlat om att försöka vara cool inför dem, även om det låter töntigt. Samtidigt är det ju en jättechans att nå ut med sin musik till en stor publik.

Hur skulle du beskriva Melodifestivalen för någon som inte varit med?

– Man går verkligen in i den här Mellobubblan som folk har förvarnat mig om. Man tänker på Mello hela tiden och hur man ska göra med sitt nummer. I söndags åkte jag faktiskt hem till min syster för att komma ur bubblan lite, jag behövde en paus och att få tänka på annat, spela tv-spel och se en film.

Läs mer:

Felix Sandman: ”Allt kommer sluta i en känsla av eufori”

Paul Rey frisk – kan medverka i Andra chansen

Skriv en kommentar

Tidigare inlägg:

Nästa inlägg: