Dåligt med kärlek i tv

05 december 2010

Känns det inte ovanligt trögt på kärleksfronten i årets svenska dejtingprogram? I nyligen avslutade Ensam mamma söker i TV3 blev resultatet noll och ingenting. Alla tre mammor säger sig vara singlar efter programmet.

Och i Bonde söker fru i TV4 är det bara den yngste bonden, Johan, som säger sig kunna se giftasmaterial i de två tjejer han har kvar. Ann-Katrin och hennes “friare” går mest runt och känns obekväma. Tomas och Jonas erkänner själva att de är svåra att komma inpå livet men trots dessa självinsikter bjuder de ändå inte till. Man ser frustrationen hos tjejerna. Och som tv-tittare är man också frustrerad. För ju mindre bönderna visar upp sig desto mindre lär man känna tjejerna och killarna också. Det blir inåtvänd tv.

Tänk på de tidigare säsongerna! Förra årets kärlekssaga med Thilde till exempel. Dock finns hopp än. Det är flera avsnitt kvar, men åååh, jag önskar att det blivit liiite mer känsloaction vid det här laget! (Även om teasern för nästa avsnitt såg mycket lovande ut gällande den biten…

Missade du veckans Bonde söker fru? Se det i TV4Play!

Hämtat från TV-planeten

Skriv en kommentar

Tidigare inlägg:

Nästa inlägg: