Glamourgänget önskar God jul

27 december 2009

TVplaneten.se är som bekant en av Sveriges största tv-sajter och TV-bloggen är den i särklass största bloggen om tv. Men vi har även annat som är stor och då pratar jag inte bara om min kollega Anna Thunman Skölds ego, utan dessutom om en sådan sak som vårt Glamour-forum, med över 35 000 mer eller mindre givande kommentarer kring den amerikanska såpan.

Detta har gänget i Glamour uppmärksammat och John McCook som spelar Eric Forrester skickar därför en särskild julhälsning till alla Glamour-fans på TVplaneten. Det är tydligen inte helt lätt att uttala TVplaneten.se som vi är vana vid, men det gör inget när vi får så fina julhälsningar.

Och det är inte nog med det. Vi har ju en relativt nystartad blogg som ägnar sig helt åt Glamour och det är tydligen särskilt populärt over there, för Glamourbloggens läsare har fått specifika julhälsningar från skådespelarna bakom Pamela Douglas, Bill Spencer junior, Thorne och Rick Forrester samt Whipple Jones.

Här får du ett smakprov på det:

Om du vill se de andra stjärnornas julhälsningar och läsa mer om Glamour så rekommenderar jag varmt ett besök på vår lätt fanatiska Glamourblogg.

Hämtat från TV-planeten

Skriv en kommentar

Tidigare inlägg:

Nästa inlägg: