Har ni saknat mig?

28 december 2009

Här bor jag nu. Högt upp. Nära polcirkeln. Men tv-kanaler har jag. Många. FOTO: Anna Thunman Sköld

Här bor jag nu. Högt upp. Nära polcirkeln. Men tv-kanaler har jag. Många. FOTO: Anna Thunman Sköld

Hej på er! Om ni undrat var jag tagit vägen kan jag meddela att jag flyttat från storstaden till en liten, liten by i Norrland. Min man kommer därifrån och han har bott tre år i Stockholm för min skull så nu kände jag att jag det var min tur att testa att bo – och distansjobba – ett tag (tre år vettesjutton) i hans landsända.

Givetvis har det inte gått utan problem… Det visar sig att det här med internet förvisso finns i bygden men i just vårt hus har det aldrig provats (jo, fast inte av Telia, som numera har monopol här på orten) så en mättekniker måste ut och kolla kräm i linan och what not. Men i juletider? Skulle inte tro det. Så jag har suttit och ugglat utan nät sedan den 14 december. En hel evighet för en sån som jag.

Men nu har försynen försett mig med lånelokaler några mil bort över mellandagarna (tack Vuxenskolan i Överkalix!) Därför kan jag nu blogga så fingrarna glöder dagarna som kommer. Älskade, underbara internet!

Ville bara berätta det. Utifall att någon undrat. Nu kör vi!

Hämtat från TV-planeten

Skriv en kommentar

Tidigare inlägg:

Nästa inlägg: