Justin Bieber ”vill skydda” Billie Eilish från kändisskapet

17 februari 2020

Den 18-åriga popstjärnan Billie Eilish är ett väldokumenterat fan av Justin Bieber sedan barnsben. De två unga musikerna har samarbetat tidigare, och i en ny intervju på Apple Music sträcker Justin Bieber ut en hand till sin yngre kollega.

”Det var svårt för mig att vara så ung i branschen, att inte veta vart jag skulle vända mig, att alla sa att de älskade mig och sedan vände mig ryggen. Om hon någonsin behöver mig så finns jag här för henne”, säger en gråtande Bieber framför kameran, i ett klipp som Billie Eilish själv delat på Instagram.

”Jag vill bara skydda henne, jag vill inte att hon ska tappa det. Jag vill inte att hon ska gå igenom de saker jag har gått igenom. Det önskar jag inte någon”, säger Justin Bieber i intervjun. 

På sitt Instagramkonto har Billie Eilish också lagt upp bilder på sig själv som yngre, iförd Justin Bieber-tröja, och sitt flickrum prytt med en hel rad Justin Bieber-affischer. Justin Bieber har själv kommenterat inlägget med ett: ”Älskar dig!!!”

Läs mer:

Billie Eilish i DN-intervju: Mitt undermedvetna är den galnaste bitchen

Billie Eilish nya Bondlåt har släppts 

Justin Bieber: Jag började ta tunga droger

Skivrecension: Justin Bieber fortsätter uppåt på ”Changes”

Skriv en kommentar

Tidigare inlägg:

Nästa inlägg: