Kjell Bergqvist – favorit i nya Stjärnorna på slottet

28 december 2009

"...å då hade jag fått nåt magtjosan..." Kjell Bergqvist berättar bästa historierna för Stjärnorna på slottet. FOTO: SVT

"…å då hade jag fått nåt magtjosan…" Kjell Bergqvist berättar bästa historierna för Stjärnorna på slottet. FOTO: SVT

Kjelle B – vilken sköning han är ändå! Kommer in som minstingen (!) med sina 57 år i nya omgången av Stjärnorna på slottet i SVT och bara regerar! Dessutom lyckas han direkt pika den känslige Björn Ranelid för att vara långrandig. Och det där med att han skulle ha en vit vecka gick ju i stöpet innan ens de nått slottet… Åh, älskar’n!

Bäst var det när han mitt under middagen plötsligt avslöjar att han minsann uppträtt med både blöja och en tampong uppstucken i rumpan. Anledningen? Han hade fått nåt “magtjosan” och ville inte bli känd som killen som “sket ner sig på scen”. Nä, nu blir han ju istället känd som snubben som uppträdde med en tampong i arslet, men det kan han nog ta, den gode Kjell. (Till skillnad från Björn R.) 

Han är utan tvekan min favorit efter detta det första avsnittet.

Men det var också kul att få komma ihåg vilken världsartist Siw Malmkvist var – det var hennes dag som inledde serien. Det hade jag visst råkat förtränga. Och att få höra Tommy Körberg berätta att han inte vågat stöta på henne när han hade chansen som blyg 20-åring. Och kan ni fatta att Meg Westergren är 77 bast? Bra gener!

Dessutom fick jag se lite mer av denne mytiske Björn Ranelid och jag blir inte klok på honom, men han är åtminstone aldrig tråkig, det ska gudarna veta. Kan knappt hålla mig till nästa veckas avsnitt, då det är just Björn som håller i trådarna. Det kan inte bli annat än episkt!

Missade du första avsnittet av Stjärnorna på slottet? Se det i SVT Play (ligger kvar till 23 februari 2010)!

Hämtat från TV-planeten

Skriv en kommentar

Tidigare inlägg:

Nästa inlägg: