Madonna om filmprojektet: Jag vill skildra min otroliga resa

16 september 2020

Madonnas musikaliska karriär sträcker sig över fyra decennier och nu har sångerskan bestämt sig för att skapa en film om det egna livet och karriären. Madonna ska själv regissera filmen vars manus hon skriver tillsammans med Diablo Cody, som bland annat tilldelats en Oscar för manuset till ”Juno”.

”Jag vill förmedla den otroliga resa som livet har tagit mig på som artist, musiker, dansare – en människa som försöker ta sig fram i den här världen”, säger Madonna i ett uttalande.

I flera inlägg på sociala medier har Madonna hintat om att filmen är på gång, men vad den ska få för titel är ännu inte känt. Däremot att ”Little women”-producenten Amy Pascal är en del av projektet som Universal står bakom.

”Filmens fokus kommer alltid att vara musiken. Musiken har hållit mig i gång och konsten har hållit mig vid liv. Det finns så många okända och inspirerande historier och vem är bättre lämpad att berätta än jag”, säger Madonna.

Madonna har tidigare regisserat två filmer, ”Filth and wisdom” och ”W.E.” Hon har också skådespelat i en rad filmer, och har tilldelats en Golden Globe för sin roll i ”Evita”.

Beskedet att Madonna gör en film om sitt liv kan ses i ljuset av att hon för tre år sedan aktivt kritiserade filmprojektet ”Blond ambition som Universal arbetade på.

”Ingen vet vad jag vet och vad jag sett. Bara jag kan berätta min historia. Alla andra som försöker är charlataner och dårar som söker snabb tillfredställelse utan att göra grovjobbet”, skrev Madonna på Instagram då.

Läs mer: Madonna beskriver coronaviruset som en demokratisk kraft

Skriv en kommentar

Tidigare inlägg:

Nästa inlägg: