Mina favorit-Mitt i naturen-tittarfilmer

05 december 2010

Min favorit. Den röstade jag till och med på.

I går var det tittarfilmsfinal i Mitt i naturen. Precis som Expressenkrönikören Maria Brander tycker jag inte själva programmet innehöll någon lysande dramaturgi. Det var segare än knäckkola faktiskt med långdragna jurymoment och programledaren Martin Emtenäs i popcorntagen. Men att som Brander sedan dissa hela fenomenet med inskickade djurfilmer tycker jag är totalfel.

Det är tvärtom fascinerande vad vanligt folk kan fånga i sina kameror. Och att det skulle vara trist att se? Jag har valt ut mina favoriter från årets inskickade tittarfilmer (se ovan och nedan). Trista? Hell no!

Räven som stjäl skon. Underbar! Har jag bloggat om förut.

Och den här har jag också bloggat om förut. Älskarn.

Är folks naturfilmer trista eller roliga?customer surveys

Pst. Vinnaren i Mitt i naturens tävling visas inte förrän i säsongens sista program.  Här kan du se vilka som gick vidare.

Hämtat från TV-planeten

Skriv en kommentar

Tidigare inlägg:

Nästa inlägg: