Nyopererade Heidi Pratt talar ut i tv

21 januari 2010

Okej, jag har hittills lyckats hålla mig utanför hela det här dårhuset som befolkas av stackars, rika, vita flickor från Laguna Beach, The Hills och The City, men Heidi Pratts senaste orgie i skönhetsingrepp, som min kollega Anna Thunman Sköld bloggat om tidigare, får det att vända sig i magen på mig.

Det hade varit en sak om Heidi hade verkat glad för sina ingrepp, om hon hade hävdat att det var del av en sedan länge närd dröm att få operera om sig totalt. Jag menar, det hade fortfarande känts vrickat, men i den parallella verklighet som vi känner till som Kalifornien, så skulle det inte vara särskilt svårt för Heidi att hitta likasinnade.

Men i den här intervjun med Access Hollywood berättar Heidi att hon inte var nöjd med sitt tidigare, delvis opererade utseende:

“På bloggar och eftershower brukade folk ringa in min haka och säga att jag hade en Jay Leno-haka och de brukade prata om att jag aldrig log på röda mattan för att det fick min haka att se längre ut”

Heidi berättar att hon inte kan röra på ansiktet och att hon höll på att dö av en överdos Demerol under operationen, och allt detta för att omgivningen och media fick henne att känna sig osäker.

Läskigast av allt är att Heidi inte ser det minsta lycklig ut i blicken. Sådant går inte att operera bort kosmetiskt. Och folk lär fortsätta att anmärka på skavanker och börja anmärka på att stjärnan ser onaturlig ut. Och jag vågar redan nu påstå att Heidi kommer att operera om sig ännu mer, för att kompensera sitt urusla självförtroende.

Den här tjejen har precis allt man kan skaffa sig – hon har hittat sitt livs kärlek, hon har mer pengar än hon kan göra av med, hon har berömmelsen, karriären och nu också exakt det utseende hon vill ha. Trots det är hon inte i fas med sig själv. Vad säger det egentligen om våra liv, gott folk?

Vi borde alla sätta oss ner och fundera över våra ambitioner och vad vi tror att de kommer att leda till. Och när vi ändå sitter där och funderar så kan vi lika gärna ta oss en tankeställare angående de enorma mängder tid och energi vi lägger ner på att prata skit om och ta ner andra människor. För det finns faktiskt ingen som “behöver” höra att han inte duger eller att hon inte räcker hela vägen. Inte ens Heidi Pratt.

Hämtat från TV-planeten

Skriv en kommentar

Tidigare inlägg:

Nästa inlägg: