Snart är det slut, Conan

21 januari 2010

Conan-gruppen I´m with Coco på Facebook har i skrivande stund ca 32 000 medlemmar, men det lär inte hjälpa. Om allt går som det ser ut just nu sänder Conan O´Brien sin allra sista Tonight show imorgon kväll med tungviktsgästerna Tom Hanks, Will Ferrell och Neil Young. Ferrell var som av en händelse gäst i premiärshowen av Tonight show med Conan O´Brien som sändes den 1 juni förra året.

Det som hänt annars i den ganska infekterade striden de senaste dagarna är att Jay Leno attackerar David Letterman mer än han ger sig på Conan samtidigt som han själv svär sig fri från ansvar, Conan ägnar sig mest åt att attackera NBC och Letterman i sin tur hånar Leno.

Den senaste att ge sig på Leno i hela den här soppan är annars Rosie O´Donnell som liknar honom vid en mobbare som vägrar släppa taget.

Snart får vi svaret på hur nya Tonight show ska se ut, det är ingen högoddsare att publikfavoriten Jay Leno kommer tillbaka. Conan i sin tur lär, om det går som de flesta verkar tro, bli utköpt av NBC och tvingas vänta till hösten innan han får göra något nytt på en konkurrerande kanal.

Uppdatering: Nu är det klart, Conan lämnar NBC. 30 miljoner dollar får han för besväret, och ytterligare 12 miljoner att dela ut bland sin personal.

Hämtat från TV-planeten

Skriv en kommentar

Tidigare inlägg:

Nästa inlägg: