Tomas Brolins välförtjänta revansch

21 januari 2010

Tomas Brolin har kul på Malta. FOTO: SVT

Tomas Brolin har kul på Malta. FOTO: SVT

Mästarnas mästare på SVT slog till med ett, för mig i alla fall, överraskande tittarrekord igår kväll då hela 1 880 000 tittare följde programmet. Detta trots att man ställdes mot Sveriges premiärmatch i handbolls-em i TV4.

Min personliga favorit i Mästarnas mästare är inte snackpåsen Patrik Sjöberg (även om han gör mycket för underhållningsvärdet), utan Tomas Brolin som har fått enormt mycket skit genom åren som gått efter fotbolls-vm -94 där han faktiskt, trots att många verkar ha glömt bort det, under några veckor var en av världens absolut bästa fotbollsspelare.

Han gör ett väldigt trevligt intryck, det gjorde han även när jag träffade honom under inspelningen av Pokermiljonen i Tallinn för några år sen. Jag ska erkänna att jag var lite orolig inför Mästarnas mästare när jag såg att han skulle vara med för han har ju lagt på sig lite ehh… trivselvikt sen fotbollskarriären peakade. Men Brollan radar upp strålande insatser, även i de rent fysiska utmaningarna. Nu hoppas jag att han vinner hela skiten.

Själv såg jag Mästarnas mästare i SVT Play i efterhand och valde Sveriges kalkonartade direktsända handbollsinsats mot Slovakien. Ska Sverige fortsätta vika ner sig i gruppspelet tar den planerade handbollsfesten slut redan innan den har börjat vilket skulle vara ett enormt bakslag för storsatsande TV4.

Det känns som att man behöver riktigt bra tittarsiffror de närmaste veckorna eftersom OS och fucking Melodifestivalen i SVT mer eller mindre kommer att orsaka total månförmörkelse i övriga tv-kanaler under februari.

Hämtat från TV-planeten

Skriv en kommentar

Tidigare inlägg:

Nästa inlägg: